Si tienes algo que decir, envía tu comentario a colegio6catarroja@gmail.es.
También te atenderemos personalmente en el AMPA los martes de 9:00 a 9:30h y jueves de 16:00 a 17:00h.


miércoles, 16 de noviembre de 2011

MUSEU DE BELLES ARTS. DISABTES EN FAMILIA

Vos passem l'informació sobre una activitat ludica per als dissabtes que ens a fet arrivar la direcció, per si algu vol anar. Si som prou gent els interessats podriem organizar l'eixida desde el AMPA, anar al museu i despres dinar pel riu.
"El Museu de Belles Arts de València, en la seua faceta divulgativa entorn de les arts i la cultura valenciana ha dissenyat un programa específic 'El Museu en família' que ve a completar la seua oferta didàctica orientada als centres educatius, en esta ocasió" "dirigida a tota la família".
"Com a primera de les seues activitats 'el Museu en Família' ha dissenyat unes visites dinàmiques a la col·lecció Joaquín Sorolla per a famílies amb xiquets: els dissabtes pels matins, de 10 a 11 hores, visita per a xiquets de 4 a 7 anys, i a les 11 visita per a xiquets de 8 a 16 anys (sense cita prèvia)".
"Confie en que esta activitat siga del seu interés i li agrairíem que contribuïra a la seua difusió entre els pares i mares d'alumnes, tractant-se d'una activitat que contribuïx a la integració dels jóvens i dels més xicotets en l'entorn del museu i de la nostra cultura".

No hay comentarios:

Publicar un comentario