Si tienes algo que decir, envía tu comentario a colegio6catarroja@gmail.es.
También te atenderemos personalmente en el AMPA los martes de 9:00 a 9:30h y jueves de 16:00 a 17:00h.


sábado, 30 de julio de 2011

L'Ajuntament exigirà a la Generalitat la construcció del col.legi número 6. Todos los partidos votan a favor de la mocion del partido socialista...

Enlace a la noticia: L'Ajuntament exigirà a la Generalitat la construcció del col·legi número 6

Viernes, 29 de Julio de 2011 20:47

El ple municipal ha aprovat per unanimitat una moció presentada per Alberto Gradolí Cánovas, com a regidor del Grup Municipal Socialista, per a que l'Ajuntament de Catarroja comunique a la Generalitat Valenciana la falta de places escolars en els col·legis de la població per a poder cobrir la demanda existent, i exigisca al Govern Valencià la dotació en els pressupostos del 2012 de les partides necessàries per a la construcció del col·legi núm. 6 a Catarroja.

En la moció s'assenyala "la situació en què es troben els xiquets del col·legi núm. 6 o escissió del núm. 5, que està provocant innumerables problemes i fins i tot drames en les famílies, pel fet que el curs escolar arrancarà enguany amb centenars d'alumnes en les aules prefabricades per no haver-hi prou espai per als alumnes en els col·legis públics existents".

Així mateix, es recorda que "la Conselleria, en el pressupost que va fer per a 2011, no va dotar cap partida pressupostària per a la creació i construcció del col·legi núm. 6 a Catarroja, sent este el principal motiu pel qual no hi ha suficients places escolars per a cobrir la demanda de Catarroja", i es conclou que
"per a poder escolaritzar tots els xiquets de Catarroja, és necessària l'ampliació de col·legis públics i açò no es podrà dur a terme sense la consignació pressupostària necessària per a la seua construcció".

Vicente Raga Ros

No hay comentarios:

Publicar un comentario